top of page

Találd meg a saját stílusod

A kor előrehaladtával az ember lányának általában kialakul az öltözködési stílusa. A nők többsége tudja, hogy milyen színek állnak jól nekik, felfedezik azokat a ruhákat, amelyeket szívesen hordanak és tudják, mik azok, amiket messziről kerülni kell.  


A saját stílusom a visszafogottan elegáns és a kevesebb néha több elvén alapul. Megjelenésem elengedhetetlen kelléke: a VALAMI PIROS


Ez a szín lássuk be, nem a szolid kategóriába tartozik, de lehet olyan módon viselni, hogy ne váljon tolakodóvá. Szeretek csinosan öltözködni, de a sportosan elegáns szetteket sem vetem meg. Kedvenc ruhadarabom az overál, praktikus, mert felvetted és már felöltöztél, nem kell időt tölteni azzal, hogy megy-e a nadrághoz a felső vagy fordítva. Bár a praktikusságára azonnal rácáfol, amint a mosdó felé veszem az irányt.Szeretem a magyar tervezők által megálmodott ruhákat és kiegészítőket. A tervezők nagy része nő, emiatt fontosnak érzem, hogy mi nők támogassuk és inspiráljuk egymást.


Így találtam rá az Ördögien Nőies facebook csoportra. Számos neves magyar tervező és az általuk elkészített kollekció darabjai vagy lelőhelye megtalálható a csoportban. Néhányat említek a teljesség igénye nélkül: Nagy Erika (Zhoja), Lentvorszki Gabriella (Vors), Vágó Réka és még sorolhatnám.Az öltözködési stílus egy önkifejezési forma, egy hozzád tartozó védjegy, ha úgy tetszik.


A fast fashion világában a ruha tömegtermékké válik, ebben a rendszerben a ruha előállítódik egy olyan folyamatban, melynek vezérelvei: a gyors és lecserélhető. Ezzel szemben a tervezői kollekcióban a ruha egy alkotó miliőben születik meg és válik egyedivé, időtállóvá.   

Gyere és csatlakozz ehhez az inspiráló közösséghez, találd meg a saját stílusod, vagy fejleszd tovább!


És a fotók? Természetesen Varga Móna...

Ő olyan fényképész, aki a tökéletes fények és szögek beállítása mellett törődik a vendégei egyéniségével és stílusával is. Móna viszonylag rövid idő alatt ráérez a másik rezdülésére és semmit sem erőltet, amit az objektíve túloldalán ülő személy nem szeretne vagy nem érez komfortosnak.

Az arcom és a mosolyom, azt tükrözi, amit fotózás közben éreztem: felszabadultságot és boldogságot. Ilyen az, amikor őszintén kapcsolódsz a másik emberhez és ez az érzés egy kamerán keresztül is átjön. Keressétek Mónát bizalommal, szívből ajánlom mindenkinek.92 views0 comments

Comments


bottom of page