top of page

A coaching folyamat zárása- 6. rész

Elérkeztünk az utolsó alkalomhoz. Mariann már ez előző ülés végén jelezte, hogy a következő ülésünk a coaching folyamat zárása lesz, emiatt kérte, hogy az utolsó alkalomra gondoljam át milyen érzéseim voltak az ülések során. Mit adott számomra ez a folyamat.


A záró alkalom második fele szólt a kölcsönös visszajelzésekről. Én kezdtem, először is elnézést kértem Marianntól, amiatt, hogy néha a kellettélnél részletesebben érdekelt, hogy pontosan mi is történik a folyamat során.Jeleztem, hogy pozitívan éltem meg az együttműködésünket. Nagyon sok személyes felismerésem lett, amivel még dolgom van. Egy kicsit ettől elbizonytalanodtam a bennem lévő lezáratlanságok miatt.


Mariann megnyugtatott, hogy attól még lehet sikeres a coaching folyamat, ha azt érzem, hogy úton vagyok.


Hiszen elindultam a kitűzött célom felé. Mariann is visszajelzést adott nekem, biztosított róla, hogy semmi gond nem volt a kérdéseimmel, érdekes és újszerű tapasztalat volt számára az érdeklődésem a hivatása iránt. Látja rajtam a változást, kipihentebb és nyugodtabb vagyok. Az ülés végén jelezte még nekem, hogy lehetőség van után követésre, ha szeretném. Ez azt jelenti, hogy egy hónap múlva ismét találkozhatunk és megnézhetjük, hogy hol tartok, hogyan haladt az életem.

Még mindig Melinda vagyok és most már tudom, hogy mi az a coaching.


11 views0 comments

Comments


bottom of page