top of page

"S.T. Sky: Vigyázat! Jövök!” könyvajánló

Először is szeretném megköszönni a Helma - Az innovatív könyvek világa kiadónak, hogy a rendelkezésemre bocsátotta ezt a könyvet, illetve a magyar könyv is magyar termék mozgalomnak, hogy a részese lehetek ennek a csodás kezdeményezésnek. Illetve köszönöm az írónak: Sky ST-nek hogy megírta ezt a különleges könyvet.


Egy igazán szórakoztató könyvet tart a kezében az olvasó. A cím sejtetni engedi, hogy itt unalomra nem lesz okunk. Folyamatos szórakozásunk és figyelmünk fenntartásáról az oldalak előre haladtával Ditte, a regény főhőse gondoskodik.

Ditte sikeres író és egy két lábon járó katasztrófa. Útját veszélyességi pótlékot igénylő postás, orvos és randevú partner szegélyezi. Főszereplőnk rendszeres vendég a kórház sürgősségi osztályán.




A megmosolyogtató és sokszor hangos nevetésre késztető jelenetek mellett a regény lehetőséget teremt arra, hogy elgondolkodjunk a feltétel nélküli barátság erejéről és egy hatalmas csalódás utáni új szerelem lehetőségéről.



A sorok között olvasva párhuzamot fedezhetünk fel Ditte családi élete és később kialakult írói pályafutása között. Főhősünk szerethető és szertelen személyisége egy határozott és céltudatos nőt takar, aki a családja után a kiadója számára is tartogat meglepetéseket.







A regény bepillantást enged számunkra a könyvkiadás zárt ajtók mögötti világába. Megismerhetjük, hogy az írók élete a dedikáláson és a csillogó partikon túl, sokszor intrikával teli.


Ha felkeltette az érdeklődésedet, hogy milyen egy hurrikán szerű találkozás Dittevel és miként alkot egységet a könyv tartalma a borítón szereplő piros ruhás nőalak sziluettjével?! Akkor nincs más teendőd, mint elolvasni a könyvet!

Szívből ajánlom mindenkinek, a kötet olyan, mint a főszereplő karaktere: egyszerre vidám és elgondolkodtató.

Olvass hazai szerzőktől! Olvass sokat! Ezt a könyvet pedig itt találod: https://helma.hu/konyvek/Vigyazat-Jovok

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page