top of page

"S.T. Sky: Vigyázat! Jövök!” könyvajánló

Először is szeretném megköszönni a Helma - Az innovatív könyvek világa kiadónak, hogy a rendelkezésemre bocsátotta ezt a könyvet, illetve a magyar könyv is magyar termék mozgalomnak, hogy a részese lehetek ennek a csodás kezdeményezésnek. Illetve köszönöm az írónak: Sky ST-nek hogy megírta ezt a különleges könyvet.


Egy igazán szórakoztató könyvet tart a kezében az olvasó. A cím sejtetni engedi, hogy itt unalomra nem lesz okunk. Folyamatos szórakozásunk és figyelmünk fenntartásáról az oldalak előre haladtával Ditte, a regény főhőse gondoskodik.

Ditte sikeres író és egy két lábon járó katasztrófa. Útját veszélyességi pótlékot igénylő postás, orvos és randevú partner szegélyezi. Főszereplőnk rendszeres vendég a kórház sürgősségi osztályán.
A megmosolyogtató és sokszor hangos nevetésre késztető jelenetek mellett a regény lehetőséget teremt arra, hogy elgondolkodjunk a feltétel nélküli barátság erejéről és egy hatalmas csalódás utáni új szerelem lehetőségéről.A sorok között olvasva párhuzamot fedezhetünk fel Ditte családi élete és később kialakult írói pályafutása között. Főhősünk szerethető és szertelen személyisége egy határozott és céltudatos nőt takar, aki a családja után a kiadója számára is tartogat meglepetéseket.A regény bepillantást enged számunkra a könyvkiadás zárt ajtók mögötti világába. Megismerhetjük, hogy az írók élete a dedikáláson és a csillogó partikon túl, sokszor intrikával teli.


Ha felkeltette az érdeklődésedet, hogy milyen egy hurrikán szerű találkozás Dittevel és miként alkot egységet a könyv tartalma a borítón szereplő piros ruhás nőalak sziluettjével?! Akkor nincs más teendőd, mint elolvasni a könyvet!

Szívből ajánlom mindenkinek, a kötet olyan, mint a főszereplő karaktere: egyszerre vidám és elgondolkodtató.

Olvass hazai szerzőktől! Olvass sokat! Ezt a könyvet pedig itt találod: https://helma.hu/konyvek/Vigyazat-Jovok

16 views0 comments

Comments


bottom of page