top of page

A coaching folyamata-1.rész-Fogalmam sincs arról, mi a coaching!

...éjszaka többször felébredek, forgolódom, nem találom a helyem. Nyomaszt a munkám. A feladataim már jó ideje nem motiválnak, nem látom értelmüket.Napok óta nyugtalanul alszom, éjszaka többször felébredek, forgolódom, nem találom a helyem. Nyomaszt a munkám. A feladataim már jó ideje nem motiválnak, nem látom értelmüket.


Emiatt belefásulok a mindennapokba, otthon is morcosabb vagyok, előfordul, hogy a férjemmel is többször gorombán viselkedem, pedig isten látja lelkem, néha ténylen nem érdemli meg az ártatlan. Érzem, hogy valami feszít belülről, jó lenne néha sikítani vagy kiáltani egyet, de nem teszem, csak robotolok tovább. Nem tudom, hogy mire várok még, talán egy intő jelre…

Hétvégén egy vásárlás alkalmával a tekintem egy pillanatra elhomályosul, majd fura színes csíkokat kezdek el látni a betonon, szédülök és émelygek.

Ez határozottan egy intő jel – állapítom meg. Sürgősen tennem kell valamit, magamért!


Eszembe jut, hogy az egyik ismerősöm fél állásban coachként dolgozott. Halvány fogalmam sincs arról, hogy mit jelent pontosan az, hogy coach, de talán segíthet – gondolom. A hirtelen bevillanó gondolatot tett követi, gyorsan írok egy rövid üzenetet az ismerősömnek, hogy szükségem lenne egy telefonszámra vagy egy e-mail címre, beszélnem kell valakivel. A kapott válaszüzenetben szerepel egy honlapcím, rákattintok, átfutom a tartalmát, legörgetek a kapcsolati adatokhoz, az ott található e-mail címre küldök egy rövid üzenetet. Néhány mondatban felvázolom, hogy szeretnék egy időpontot kérni a honlapon olvasott előzetes konzultációra.

Mariann, a coach, kis idő elteltével válaszol és megad néhány lehetséges napot, választok egyet közülük, pár rövid levélváltás követően megtörténik a kapcsolatfelvétel.

Izgatottan várom az előzetes konzultációt.

23 views0 comments

Kommentare


bottom of page