top of page

„A divat változik, a stílus örök” Coco Chanel

A korábbi stílussal kapcsolatos bejegyzésemre rácsatlakozva szeretnék veletek néhány gondolatot megosztani a Zhoja szalonról és tulajdonosáról Nagy Erikáról.


Ismeretségünk Erával néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor az Ördögien Nőies csoportban szervezett jótékonysági árverésen licitáltam egy Zhoja ruhára, ami végül az enyém lett.


Bementem a ruháért a szalonba, ahol azonnal magával ragadott Erika kedves és őszintén érdeklődő személyisége. Mivel a megvásárolt darabot rám kellett alakítani, visszatérő vendég lettem és többször volt alkalmunk beszélgetni. Ezek a találkozások mindig jó hangulatban teltek, a csevegések tartalmas, mély és őszinte társalgássá alakultak, amikből mindig tudtam töltekezni.

Az élet úgy hozta, hogy tavaly nyáron újra férjhez mentem. Szerettem volna egy menyasszonyi ruhát, de nem fehéret. Újra felkeretem Erikát, a találkozásig már megfogalmazódott bennem, hogy piros színű ruhát szeretnék. A fazonról nem igazán volt elképzelésem. Era nem próbált meg lebeszélni a színválasztási ötletemről, mert számára nagyon fontos, hogy a vendégei jól érezzék magukat a megalkotott ruhákban, merjenek önazonosak lenni. A fazont együtt választottuk ki, így a végeredmény egy álomszép ruha lett, ami tükrözte a személyiségemet, a stílusomat és imádtam viselni.
Hölgyeim, bátran válasszunk olyan ruhákat, amiben jól érezzük magunkat, az olyanok helyett, ami megfel az elvárásoknak.  
Nőiességről és a stílusról bővebben Nagy Erikával a Zhoja tulajdonosával folytatott alábbi beszélgetésben olvashattok.


21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page