top of page

"Judit Whimsey: Abban a pillanatban” könyvajánló

Először is szeretném megköszönni a Helma - Az innovatív könyvek világa kiadónak, hogy a rendelkezésemre bocsátotta ezt a könyvet, illetve a magyar könyv is magyar termék mozgalomnak, hogy a részese lehetek ennek a csodás kezdeményezésnek. Illetve köszönöm az írónak: Judit Whimsey-nek, hogy megírta ezt a könyvet.


Egy hétköznapinak nem nevezhető szerelmi történet bontakozik ki a könyv lapjain. A cselekmény párhuzamos szálon fut az oldalakon, váltott nézőpontból, a női és a férfi főszereplő szemszögéből élhetjük át az eseményeket.


Noah, a feltörekvő rockzenekar oszlopos tagja életének egy része csillogásból és rajongók hadából áll. Amy, a könyvmoly mindennapjait a könyvek által teremtett világ és a munkahelye, a könyvesbolt teszi ki. Mindkettőjük sorsa megváltozik, amikor Noah belép Amy világába.


Szerelmük útja rögös és küzdelmekkel teli, az egymás felé vezető ösvényen többször ki kell lépniük a komfortzónájukból. Olvasás közben több kérdés is felmerülhet bennünk: a világ, amelyből Noah és Amy érkezik ebbe a kapcsolatba tényleg ellentétei egymásnak, és ők maguk is eltérőek lennének?! Egymás mellett a határaikat feszegetik vagy feladják önmagukat a másikért?! Egy biztos, a "szavak és a történetek ereje" ott van az Amy által olvasott kötetekben és megtalálható Noah dalszövegeiben.


Mindkét főszereplő számára megvan a tökéletes menedék: a zene és a könyvek. A kérdés csupán annyi, hogy lesznek -e egymás számára sziget, ahol végül megpihenhetnek. Megfér-e a rockzene és a könyvek világa egymás mellett vagy sem?!


Kedves Olvasó megtudhatod, ha elolvasod a könyvet.


Olvass hazai szerzőktől! Olvass sokat! Ezt a könyvet pedig itt találod:

Az írónő facebook oldalát itt találod:

24 views0 comments

Comments


bottom of page