top of page

Gász Marianna vagyok, life és business coach
az Impulzív életmód magazin egyik állandó szerzője

1707555278848.jpg

Éjszakánként álmatlanul forgolódom. Néhány óra pihentető alvás után a szemem kipattan és szinte hallom, hogy az agyamban lévő fogaskerekek nyikorogva beindulnak. A szürkeállományom futószalagja bekapcsol, megállíthatatlanul pörög, dobálja a gondolatokat és teendőket…
Hajnalfelé sikerül végre néhány órára elaludnom. Az ébresztő hangjára felriadok, fáradtan és meggyötörve hanyatlok vissza a párnára. Aludnék tovább, de erőt veszek magamon és felkelek. Készülődőm. Olyan vagyok, akár egy néma film lelassított jelenete. Szürke és érdektelen. A robotszerűn bekódolt hétköznapi rutinomnak köszönhetően beérek a munkahelyemre. Első utam az étkezőbe vezet, hajt a vágy az éltető fekete nedű után. Kolléganőm kipihent arccal, vidáman mosolyogva fogad. Színekkel és élettel teli. Értetlenkedve nézek rá, hisz pár hónappal ezelőtt együtt vesztünk el a szürkeségben. Olvas a tekintetemben, bizalmasan mellém lép és ennyit mond:
segítséget kértem. Sokat mondóan rám kacsint és szikrázó színeit maga utána hagyva tovalibben. Kitöltöm a kávét és unottam visszaballagok az irodámba.  A gépem, hozzám hasonlóan unottan és lassan tölt be. Kattog, berreg, mintha tiltakozna, majd kis idő múlva megadja magát az elkerülhetetlennek: készen áll a feladatra. Az e-mail fiókomban egy levél vár a kolléganőmtől. Megnyitom, egy linket küldött a következő üzenettel: próbáld meg, mi történhet?!

Igaza lehet. Kattintok… 

Kedves Olvasó, itt tartasz most. Kattintottál és az oldalamra érkeztél. A továbbiakban megmutatom, hogy az élet mely területén nyújthatok számodra segítséget a szürkeállományod futószalagján megjelenő elakadásaid feltérképezésében.

Ha a virtuális szemlélődés után úgy érzed, hogy „megértünk a találkozásra”, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

bottom of page